Motius de cerques…

Arribant a les 600 visites, he optat per fer-ne una xicoteta revisió al meu blog, i al perquè la gent visita aquest…
Això, em recorda a la frase que ha fet hui Wyoming “xé, portem ja 600 programes (qui diu 600, diu 700) i encara continueu mirant-nos esperant que fem un bon programa… benvinguts al Intermedio” (obviament, aquesta frase l’ha dita en castellà)… així que: Benvinguts/des al meu blog.
L’altre dia, vaig descobrir que açò del blog, també te (no només el comptador que vaig ficar) un apartat que diu estadístiques, i la veritat, resulta curiós d’estudiar, jeje.
 • La primera, que el contador de visites d’estadístiques diu que  el contador extern, està avançat en 5 visitants…
 • Que des d’on més s’accedeix al meu blog, és des de l’enllaç que figura al meu perfil de facebook, seguit de prop per l’enllaç d’edusosfera i per cerques de google (alguna pac de pedagogia social, resiliència, comic todoparacuellos, educació social uoc,…).
 • Que l’entrada més llegida ha estat aquesta
 • Que el 47% del públic que visita aquest blog empra Firefox, i que el 42% empra l’explorer. I que el 95% empra Windows…
 • Que la gran majoria de visitants ho fan des d’Espanya, però, que també han hagut visites des d’altres indrets, com Brasil, França, Iraq, Sudàfrica, Estats Units, Regne Unit, Canadà, India i Letonia… (¿?¿?)

Totes eixes coses per celebrar quasi 600 visites… Ara, jo només trobe una cosa a faltar, els comentaris, els quals serien molt d’agraïr… Al final ho conseguirem, conseguirem una societat més participativa…
Salutacions!!

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Google photo

  Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s