La vida social i la UOC…

Actualment, i com molts de vosaltres sabeu, estic al meu tercer semestre a la UOC…
Aquest semestre, i com també sabeu, porte 4 assignatures, entre elles, una d’anglès (el qual em porta més a mi que jo a d’ell :P).
Doncs bé… quan ara tothom resta de pont, tothom viatja (els que no han tingut la mala sort dels controladors aèris), quan tothom surt de festa… sembla que ningú es recorda dels estudiants de la UOC… Estem a últimes de semestre, i encara falten PAC’s per entregar… i per si fòra poc, pràcticament la meitat són en grup!!!
També he de dir, que tampoc seria del tot correcte només queixar-me… aquest cap de setmana he eixit pràcticament totes les nits i migdies per tal de sopar i/o dinar en els amics/gues…
Malgrat això, per exemple, aquest matí he estat pringat en eixa PAC d’anglès, ahir llegia a corrents mòduls per a la PAC grupal de Models, demà hauré de llegir els mòduls de Serveis Socials, i de seguida no podré deixar de llegir els mòduls de Bases, ni comentar les redaccions dels companys/es d’anglès…
Així que… bon pont i bon temps d’oci per a alguns/es privilegiats!!!

One comment on “La vida social i la UOC…

  1. Como siempre… quejandote!!! y todo lo que estas aprendiendo? donde quedan todos esos conocimientos? y esas nuevas perspectivas? Es cierto que con la UOC nos privamos de muchas cosas, pero.. y el lado positivo? buscalo, verás que hay muchas cosas positivas!! y es importante valorarlas cuando te ahogas y te dan ganas de tirar la toalla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s