Comissions d’Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació

Com sabeu i/o recordeu, sóc membre de la Comissió d’Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació a la UOC, com a vocal dels estudiants d’Educació Social…

Doncs, l’altre dia, el passat 2 de maig de 2011 varem realitzar una reunió per tractar temes diversos, entre els quals varem tractar alguns que ens afecten al nostre grau. Havia pensat que estaría interessant, donar a conèixer que es va tractar, i es per això, que he recordat que varem fer una altra reunió a desembre de 2010 (si, ja se que un poc tard) i que no havia comentat (o no recorde haver-ho fet) els temes que varem tractar, així que:

Acta 21/12/2010 17:00 – 19:10 h

Punt 1 Ordre del dia: Estat del desplegament dels graus de Psicologia i Educació Social.

Acords

Educació Social

  • Es sol·licita que l’assignatura d’anglès pugui tenir prova virtual de síntesi, i que els estudiants d’educació social puguin estar en una mateixa aula; Si bé aquesta decisió no depèn de la direcció de programa d’educació social, doncs l’assignatura d’idioma és transversal a la UOC i per tant ha de ser igual per a tots els programes, s’acorda que es traslladarà la sol·licitud al responsable corresponent.
  • Es recull la queixa general de les errades que hi ha hagut al campus en els accessos a les aules. Des de la direcció dels Estudis es faran arribar als responsables pertinents per tal d’intentar que es redueixin al màxim en les propers semestres.
  • Es planteja quin ha de ser el circuit a seguir quan els estudiants tenen alguna queixa en relació a l’activitat docent. En aquest sentit, quan hi ha queixes d’un consultor s’han d’enviar al consultor i al professor responsable d’assignatura. En paral·lel, cal posarho de manifest en les enquestes de satisfacció que es reben al finals del semestre.
  • Tots els estudiants de la UOC poden tenir accés als resultats de les enquestes de satisfacció a través dels informes d’inici de curs que poden trobar a la informació per l’estudiant del campus virtual.
  • El representant demana que en un futur es pugui oferir la titulació de Treball Social a la UOC.

Tanmateix,

Temes sobrevinguts:
– Caldria incorporar els fòrums dels graus de psicologia i educació social a l’espai de comissions.

2 comments on “Comissions d’Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació

  1. Retroenllaç: Temes a portar a la propera Comissió d’Estudis « Educació Social… des dels inicis

  2. Retroenllaç: 19 Setembre: Comissió d’Estudis Psicologia i Ciències de l’Educació « Educació Social… des dels inicis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s