Comissions d’Estudis Psicologia i Ciències de l’Educació. (II)

Com he comentat, el 2 de maig varem fer la segona reunió de la nostra comissió, i malgrat que encara no estiga l’acta per poder compartir-la, si que puc compartir els temes que varem tractar que feren referència al nostre grau, o que sigueren del nostre interés, com a estudiants d’Educació Social:

  1. El tema de l’assignatura d’intro a les CCSS, que presenta PAC’s en textos en anglès (nivell elevat) quan encara per a cursar aquesta assignatura (segons les recomanacions) no cal haver cursat anglès prèviament, tinc aquesta resposta: “El profe de ICCSS m’ha dit que hi està treballant…. estic a l’espera que m’ho concerti més”.
  2. D’etnografia, vaig portar la “queixa” de que semblava que hi havia més càrrega que a altres assignatures dels mateixos crèdits, i han contestat això: “2) he parlat ja amb la professora d’etonografia.. El que va canviar és que al principi hi sortia que era AC+EX quan hi havia de sortir AC+PS. Enlloc d’examen obligatori ha de ser PS obligatòria. Pel que fa a la feina, insisteixcen que s’ajusta al 6 ects (150 hores de treball de l’estudiant). El problema pot venir quan es comparen assignatures i diferents persones… Quan es triga a llegir una monografia etnogràfica clàssica? depèn de la monografia i de la velocitat lectora. En tot cas i un cop finalitzada l’assignatura, tornaré a insistir-hi per tal que es revisi de cara al curs vinent.”
  3. D’història, el tema que canviaren el pla docent i que a alguns els enviaren el còmic de todo paracuellos, quan ja no forma part d’aquesta assignatura, encara no tinc resposta.
  4. Es va comentar, que hi havia una prova pilot referent al pràcticum, i a tot allò que puguera ser objecte d’estudi per a la seva convalidació. Se suposa que les tutores i tutors havien d’avisar als estudiants d’aquesta prova, però… a la nostra aula no es va tractar aquest tema, per la qual, entenc que cap dels estudiants d’aquesta aula hem pogut participar. Malgrat això, era una prova pilot, i la idea és que a l’octubre s’obri a que més estudiants puguen participar d’aquestes decisions, sobretot, aquells que tinguen uns crèdits suficients per fer el pràcticum I.

Tanmateix, varem comentar que ja estaven treballant en el tema de facilitar-nos els resultats de les enquestes de satisfacció dels semestres anteriors, així com fer públiques tal i com es realitcen…

Quant tinga l’acta, vos faré un còpia i pega també… De moment, pense que pel juliol hi haurà una altra reunió, ja sabeu que qualsevol cosa, la podeu fer arribar!

Seguim compartint!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s