PV Anglès II

Doncs això, primera feta…

Al desplegable, a l’apartat d’anglès II ja he penjat la meva PV d’anglès… No sabia que podíem optar un topic per fer la redacció, punt positiu, en detriment d’anglès I… Com l’altra vegada, diccionari en mà i consultant totes les paraules, per si de cas, com si no sapiguera que hello és hola… Però, pense i espere que m’ha eixit prou APTE… ja veurem!!!

L’inici de les Proves, molt bé… ha estat divertit, una aula de gom a gom de gent, esperant impacient les seves proves… noms d’assignatures, dignes de ser objecte d’estudi sociològic (com a mínim), d’eixos noms que els escoltes i penses “xé, al que li toque, sort… segur que la necessites!!“. Pensament, que per altra banda, hauria de quedar-se en el nostre interior… i no com jo, que sense voler, ho he fet en veu alta, en el consegüent descollone general per part dels meus companys/es de taula… Però, bé, ha estat l’anècdota del matí…

I… ara? ara marxe cap a València altra vegada que tinc la següent prova… en aquest cas, Etnografia aplicada a l’educació social… ja vos contaré.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s