Segona PS del semestre…

També he penjat ja la segona PS al seu lloc… Etnografia.

Em va sembar senzilla i adaptada a la gran feinada que hem fet al llarg del semestre.

Un únic inconvenient, només dues planes per fer-la… un poc més i no tinc lloc per escriure res!!!

L’anècdota de la jornada, va estar veure a dues companyes d’Educació Social, fent les PS a València també… ja haviem coincidit altre semestre, i això sempre està bé… Primer vaig veure a una, pel matí, però, no coincidiem ni en aules ni en hores… i després vaig coincidir amb una companya, quan jo entrava a fer-ne el d’etnografia, ella portava ja dos, seguits… s’havia encadenat les PS (que no encadenada a les PS) per poder fer-les les tres el mateix dia… així que ahí estava ella, fent una rere altra sense eixir de l’aula… ja que a l’encadenar-se PS havia algunes que no eren a l’hora oficial… Bueno, la vaig veure a ella i a la seva bruixa, el seu ninot de la sort per a fer les PS…

Lo bó, d’aquest món virtual que és la UOC, és el companyerisme que està sorgint en gent que d’altra forma no coneixeries… i així, per no perdre la costum del semestre passat, en acabar a les 19:30 hores les PS, la companya d’Educació Social, la bruixeta i jo marxarem a fer-nos una cervesa per celebrar, que ella ja havia acabat, i que a mi només em quedava un…

Seguim companys/es

2 comments on “Segona PS del semestre…

  1. Doncs sí… després de 3 PS seguides la bruixa va arribar a la serra de Gúdar més despentinada que mai, no sap on té l’olla la pobre! I sí, en aquest món virtual és molt gratificant veure que es poden establir vincles sincers, reals, autèntics!. L’aula d’Acció socioeducativa i Diversitat funcional en especial, ha estat més que un fòrum, ha estat una molt bona companyia, en el sentit que els futurs educadors i educadores parlem tant, el d’acompanyar, el de fer-te crèixer, el d’aprendre coses que saps que t’acompanyaran tota la vida.
    Quina sort haver-ne format part! Quina sort haver-vos llegit tots aquests mesos! I quin record tan maco que quedarà per sempre més al fons del cor i la retina!
    Quina gran sort compartir tant amb persones tan maques!

  2. La veritat és que si… ha estat una gran aula!!
    De fet, algun dia escriuré alguna reflexió al voltant d’aquest tema, per tal de veure si algun altre consultor/a ho llegeix i empra els seus mitjans per tal de fer més participatives les aules a la UOC!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s