Eleccions comissions #UOC #educaciosocial

Entre el 23 i 30 de maig de 2012 serà el període per votar a les eleccions a representant d’estudiants al grau d’Educació Social i he pensat tornar a presentar la meua candidatura.

Si mire cap enrere, als dos anys que porte com a representant dels estudiants d’educació social a la UOC, m’adone que no ha estat una tasca senzilla, perquè hem hagut de fer front a problemes molt diferents. Per posar alguns exemples, recordaré que ha canviat la presidència de la comissió i, per tant, ha estat necessari reprendre conversacions passades; d’altra banda, el fet de ser l’únic representant dels i les estudiants del nostre grau en una comissió formada per representants de diversos graus, amb problemàtiques i queixes molt variades, ha reduït el temps disponible per intervenir i poder parlar del nostre grau.

Però les dificultats són les que són i no m’han tirat enrere, de forma que he pogut alçar la veu dels estudiants del grau d’Educació Social i plantejar en les comissions les propostes que entre tots i totes hem consensuat. Seria avorrit recordar-les totes, però, podreu trobar-les a les actes de les quatre reunions de treball que hem realitzat i a les quals he assistit. Òbviament, aquesta tasca haguera resultat impossible sense el vostre recolzament, participació i implicació.

En les eleccions a comissions que es celebren enguany, per sort, en som més persones disposades a participar . Açò aportarà, a més de l’augment de representants, noves visions i major repercussió en aquesta societat universitària que, entre tots, conformem. El fet de ser més persones també permetrà que el treball que se’n derive de les comissions es puga estudiar amb més perspectiva i diferents punts de vista, amb la qual cosa s’obtindrà més èxit i millor rendiment, estic força convençut…

Per què em torne a presentar? Quan fa dos anys vaig presentar-me com a candidat per a eixir escollit com a representant dels estudiants del nostre grau, només em rondava una idea al cap, “ei, que som nous, farà falta algun estudiant d’Educació Social que vigile com es desenvolupa aquest grau…“. A dia d’avui, dos anys després, continue pensant que és fonamental que hi haja representants del nostre grau plantejant els problemes que ens preocupen, exposant les dificultats pròpies del grau, sent la veu de tots els que necessiten parlar. No oblidem que encara queda l’últim any del grau per desenvolupar, per tant, encara és necessari que estem vigilants .

Continue essent el mateix que era. Una persona que ha vinculat la seva vida estudiantil i laboral al món de l’Animació Sociocultural, de la coordinació i gestió de projectes juvenils i de la informació juvenil. Igual que fa dos anys, pense que el càrrec de representant és simplement una corretja de transmissió que permet que la veu i les opinions de tots els meus companys i companyes arribe a tots els llocs on calga, per tant, tornaré a obrir els espais de debat necessaris perquè em traslladeu les vostres inquietuds i propostes per a les comissions, ja que, com tots sabem, la nostra futura professió passa inevitablement per la participació activa.

Així doncs, torne a oferir-me com a candidat per representar els i les estudiants del Grau d’Educació Social a la UOC. Si la meua actuació et convenç, si penses que he portat allò que has suggerit a les comissions, si consideres que he desenvolupat una tasca correcta, doncs espere que en període de votacions (23 a 30 de maig) diposites un dels teus vots al meu nom… La promesa que faig és treballar per la millora del nostre grau amb valor, il·lusió, coratge i tota la dedicació necessària per tal de tirar endavant les vostres propostes i queixes allà on siga necessari, tal i com prometia fa dos anys…

One comment on “Eleccions comissions #UOC #educaciosocial

  1. Retroenllaç: 69 gràcies… | Educació Social… des dels inicis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s