Darrer post… ens traslladem a www.miquelrubio.com

(Después en castellano)

Aquest és el darrer post que escriuré en aquest blog… Tal i com venim anunciant d’un temps enrere, hem decidit donar un pas endavant en la comunicació de l’educació social en la xarxa. Per això, hem decidit créixer un poc més, caminar cap a endavant i traslladar tots els nostres continguts a miquelrubio.com, un nou portal que neix amb la intencionalitat de fer encara més visible l’educació social a la xarxa.

Però, no podem deixar aquest bloc sense donar, una i mil vegades, les gràcies a totes les persones que heu fet possible aquest canvi. A les 30.365 visites que ens acompanyen des d’aquell desembre de 2010, a totes aquelles persones que heu acceptat participar de les nostres #edusoentrevista, a aquelles que ens heu seguit (i podreu continuar amb nosaltres) a través de twitter i de facebook, i com no, al meu amic i informàtic Albert Llueca, que ha estat la persona encarregada de fer visible i portar a terme totes (que no han estat poques) les exigències que volíem per a aquestes noves webs… Gràcies a tots i cada un de vosaltres.

A partir d’ara, comptem amb quatre dominis nous a la xarxa, tots ells centralitzats en la web miquelrubio.com. Així, ara trobaràs edusoinicis.com (el nostre bloc), edusoentrevista.com (l’apartat de les edusoentrevista) i educaciosocial.net (destinat al grau d’Educació Social de la UOC), però, com vos dic… tots els trobareu en la seva pàgina principal. Espere, poder continuar amb tots i totes vosaltres, en aquest nou projecte… Moltes gràcies!

Miquel Rubio

Último post:

Este es el último post que escribiré en este blog… Tal y cómo venimos anunciando de un tiempo atrás, hemos decidido dar un paso adelante en la comunicación de la educación social en la red. Por eso, hemos decidido crecer un poco más, andar hacia adelante y trasladar todos nuestros contenidos a miquelrubio.com, un nuevo portal que nace con la intencionalidad de hacer todavía más visible la educación social en la red.

Pero, no podemos dejar este blog sin dar, una y mil veces, las gracias a todas las personas que habéis hecho posible este cambio. A las 30.365 visitas que nos acompañan desde diciembre de 2010, a todas aquellas personas que habéis aceptado participar de nuestras #edusoentrevista, a aquellas que nos habéis seguido (y podréis continuar con nosotros) a través de twitter y de facebook, y como no, a mi amigo e informático Albert Llueca, que ha sido la persona encargada de hacer visible y llevar a cabo todas (que no han sido pocas) las exigencias que queríamos para estas nuevas webs… Gracias a todos y cada uno de vosotros.

A partir de ahora, contamos con cuatro dominios nuevos en la red, todos ellos centralizados en la web miquelrubio.com. Así, ahora encontrarás edusoinicis.com (nuestro blog), edusoentrevista.com (el apartado de las edusoentrevista) y educaciosocial.net (destinado al grado de Educación Social de la UOC), pero, como os digo… todos los encontraréis en su página principal. Espero, poder continuar con todos y todas vosotros, en este nuevo proyecto… Muchas gracias!

Miquel Rubio

One comment on “Darrer post… ens traslladem a www.miquelrubio.com

  1. Molt ànims en la nova etapa Miquel, he anat seguint el teu blog i continuaré fent’ho a la pàgina web. En canvi, jo inicio la meva etapa a la xarxa des del meu blog.
    Espero que continuis tant motiva i estusiasmat com fins ara! SORT!
    😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s